فیس براش چیست + 4 نکته در استفاده از آن

فیس براش چیست + 4 نکته در استفاده از آن

مقدمه:

بیشتر ما، حتی اگر علاقه‌ای به آرایش نداشته باشیم، هر روز از کرم ضدآفتاب استفاده می‌کنیم. اما هنگام خروج از خانه، پوست ما در معرض انواع آلودگی‌های محیطی قرار می‌گیرد. این آلودگی‌ها شامل کرم‌های آرایشی، ذرات آلودگی و سرب موجود در هوا می‌شوند. این شرایط، به ویژه هنگامی که پوست ما با گذشت زمان چرب و چرب‌تر می‌شود، باعث مسدود شدن منافذ پوستی می‌شوند. شستن عمیق این منافذ، حتی با استفاده از شوینده‌های قوی، کار ساده‌ای نیست. پس چه باید کرد؟ راهکارها و وسایل مختلفی برای پاکسازی پوست وجود دارند، اما بهترین و راحت‌ترین روش استفاده از فیس براش است. در این مقاله ، قصد داریم به شما توضیح دهیم که فیس براش چیست و چگونه می‌توانید از آن بهترین استفاده را برای پوست خود داشته باشید.

فیس براش چیست
فیس براش چیست

دستگاه فيس براش چیست؟

دستگاه فیس براش یک وسیله شستشوی صورت است که به طور کلی به دو صورت برقی و دستی موجود است و برای انواع مختلف پوست‌ها طراحی شده است. این دستگاه‌ها دارای تارهای مو نازک و ملایمی هستند که به منافذ پوست دسترسی دارند و آن‌ها را از هر نوع آرایش و آلودگی پاک می‌کنند. بنابراین، حسی از سبکی بعد از استفاده از فیس براش فوق‌العاده است.

مزایا و کاربردهای فیس براش چیست؟

در واقع، علاوه بر شستشوی عمیق صورت، فیس براش‌ها دارای فواید دیگری نیز هستند. یکی از مهم‌ترین مزایای این دستگاه‌های جذاب و کاربردی این است که با پاکسازی منافذ، مانع از ترشح بیشتر چربی و باز کردن روزنه‌ها می‌شوند. وقتی منافذ بهتر شسته شوند، جوش‌های زیرپوستی و سرسیاه هم به ندرت شکل می‌گیرند و از به وجود آمدن  دوباره آن‌ها جلوگیری می‌شود.

علاوه بر این، برس نرم فیس براش با ماساژ ملایم خود گردش خون پوست را افزایش می‌دهد و باعث شاداب‌تر و شفاف‌تر شدن پوست می‌شود. همچنین، سری سیلیکونی برخی از فیس براش‌ها پوست را لایه برداری می‌کنند و در نتیجه، کرم‌ها و محصولات آرایشی بهتر جذب می‌شوند.

با انواع فیس براش آشنا شوید:

 مهم‌ترین نکته برای پاسخ به سوال “فیس براش چیست”، آشنایی با انواع این وسیله کاربردی است. همانطور که قبلاً اشاره شد، فیس براش‌ها به دو صورت برقی و دستی تقسیم می‌شوند که در اصل هدف یکسانی دارند اما روش کار آن‌ها کمی متفاوت است.

فیس براش دستی و نحوی کار آن

فیس براش‌های دستی نسل جدید لیف‌های قدیمی حمام هستند که البته تنها برای شستشوی صورت مورد استفاده قرار می‌گیرند. معمولاً فیس براش‌های دستی دو سر مویی و سیلیکونی دارند. سر مویی آن بیشتر برای شستشوی منافذ و سر سیلیکونی برای ماساژ دادن یا پخش ماسک و اسکراب کاربرد دارد.

نحوه استفاده از فیس براش دستی:

برای استفاده از این فیس براش‌ها تنها کافی است مقدار کمی شوینده روی آن بریزید و با حرکات عمودی، افقی و چرخشی پوست‌تان را کاملاً شستشو دهید. این نوع نسبت به انواع برقی قیمت مناسب‌تری دارند و با مطالعه سایت‌های نظرسنجی متوجه خواهید شد که اکثراً از این نوع فیس براش‌ها راضی هستند. اما عیب این نوع فیس براش چیست؟

مهم‌ترین ایراد فیس براش دستی، این است که فشار وارده به پوست باید به طور متناسبی اعمال شده و در حین استفاده نباید پوست کشیده شود. در صورتی که بیش از حد فشار وارد کنید، در بلند مدت پوست‌تان شل می‌شود. از طرفی با فشار کمتر ممکن است منافذ آن طور که باید، پاکسازی نشوند. شاید به همین دلایل باشد که ایده طراحی و ساخت فیس براش‌های برقی به ذهن مخترعین آن رسیده است.

فیس براش برقی  و انواع آن

فیس براش‌های برقی به طور کلی به دو نوع لرزشی و چرخشی تقسیم می‌شوند که هر یک کارکرد خاصی دارند و برای رفع نیازهای گروهی از مصرف‌کنندگان طراحی و تولید شده‌اند. البته نباید فراموش کرد که میزان پاک‌کنندگی برای هر دو مدل تقریباً برابر است و تنها تفاوت آن‌ها در برس و نحوه شستشوی پوست است.

فیس براش چرخشی:

سری فیس براش‌های چرخشی به صورت دورانی می‌چرخد و به این ترتیب تار موهای نازک برس، منافذ پوست را تمیز می‌کند. در این حالت نباید فشار زیادی با براش روی پوست‌تان وارد کنید. تنها کافی است براش را روشن کرده و آن را روی نواحی مختلف پوست‌تان حرکت دهید.

نکته مهم دیگر در استفاده از فیس براش‌های چرخشی این است که براش مناسب پوست‌تان را تهیه کنید. اگر تعریف شما از فیس براش چیست، خاصیت لایه برداری آن است براش‌های زبر گزینه مناسبی خواهد بود.

اما اگر فقط می‌خواهید با این دستگاه شستشوی معمول روزانه‌تان را انجام دهید، بسته به نوع پوست براش نرم و یا متوسطی انتخاب کنید؛ براش‌های متوسط برای پوست‌ چرب و براش‌های بسیار نرم برای پوست‌های حساس. البته اگر پوست بسیار حساسی دارید، پیشنهاد ما فیس براش‌های لرزشی است.

فیس براش لرزشی:

در طراحی و ساخت این نوع فیس براش‌ها، از تکنولوژی اولتراسونیک یا لرزش استفاده شده است. به این ترتیب دستگاه ثابت بوده و سری آن برخلاف فیس براش چرخشی، حرکتی ندارد. با روشن کردن دستگاه، موهای نازک آن به لرزه در می‌آید (هر ثانیه 300 لرزش) و با لطافت تمام پوست شما را پاکسازی می‌کند.

همان طور که گفتیم این نوع فیس براش برای افرادی که پوست نازک و حساسی دارند مناسب‌تر است. البته ناگفته نماند انواع براش‌های این دستگاه هم متفاوت بوده و مدل‌های مختلفی برای لایه برداری، شستشوی روزانه یا انجام میکاپ دارد.

اکثر خانم‌ها ترجیح می‌دهند از فیس براش‌های لرزشی استفاده کنند؛ چرا که گفته شده حرکت فیس براش‌های چرخشی ممکن است به مرور زمان پوست را کشیده و شل کند و از طرفی فیس براش‌های لرزشی پوست را ماساژ می‌دهند.

چگونه از فیس براش استفاده کنیم؟

حال که می‌دانید فیس براش چیست و چه کاربردهایی دارد، باید طرز استفاده از این دستگاه کاربردی را هم یاد بگیرید. در این قسمت قدم به قدم نحوه استفاده از فیس براش را آموزش می‌دهیم:

1- هرگونه ماده آرایشی را با پد پنبه‌ای پاک کنید:

پد آرایشی‌تان را به پاک کننده صورت مناسب آغشته کنید و به آرامی به مدت چند ثانیه روی چشم‌های‌تان فشار دهید. سپس پد را روی مژه‌ها و پشت پلک‌تان بکشید تا کاملاً ریمل و سایه پاک شود. از پد دیگری برای پاک کردن مابقی آرایش‌تان، یعنی کرم پودر و رژ لب، استفاده کنید.

2- فیس براش را مرطوب کنید و شوینده بریزید:

پاسخ به سوال طرز استفاده از فیس براش چیست، راحت‌تر از آن چیزی است که همیشه فکر می‌کردید. تنها کافی است سر فیس براش را زیر آب گرم بگیرید و آن را مرطوب کنید. سپس به اندازه یک نخود شوینده روی موهای براش بریزید. صورت‌تان را هم بشویید تا موهای براش راحت‌تر روی پوست‌تان سر بخورد و منافذ عمیقاً تمیز شوند.

3- آن را روی صورت‌تان حرکت دهید:

در این مرحله، با حرکات کوچک دورانی فیس براش را روی پوست‌تان حرکت دهید. توجه داشته باشید که نباید بیشتر از یک دقیقه از فیس براش استفاده کنید. بدین ترتیب، برای شستشوی هر قسمت از گونه‌ها، بینی و پیشانی تنها 20 ثانیه زمان بگذارید. علاوه بر این، به هیچ عنوان فیس براش را به مدت طولانی در یک نقطه قرار ندهید.

حتی اگر از نرم‌ترین براش ممکن استفاده می‌کنید، به هیچ عنوان فیس براش را به دور چشم‌های‌تان نکشید. این کار باعث بروز چین و چروک در پوست حساس دور چشم می‌شود.

4- صورت‌تان را با آب ولرم بشویید و خشک کنید:

وقتی صورت‌تان را کاملاً با فیس براش شستید، آن را خاموش کنید و به کناری بگذارید (در قسمت بعد یاد می‌گیرید چطور فیس براش را بشویید). سپس صورت‌تان را با آب ولرم از کف شوینده پاک کرده و با حوله تمیز و نرمی خشک کنید. بعد از شستن صورت‌تان کمی آب سرد به پوست‌تان بپاشید. این کار بعد از لایه برداری با فیس براش کمک می‌کند منافذ پوست شما بسته شوند.

دو نکته مهم: به هیچ عنوان همان براشی را که برای شستشوی صورت‌تان استفاده می‌کنید، به بدن‌تان نکشید. این کار تعادل باکتری‌های صورت‌تان را به هم می‌زند و باعث بدتر شدن جوش‌ها و مشکلات پوستی می‌شود.

همچنین هیچ  وقت دو نفر نباید از یک سر براش استفاده کنند. حتی اگر می‌خواهید به طور اشتراکی یک فیس براش تهیه کنید، حتماً از سری‌های متفاوتی برای شستشوی صورت‌تان استفاده کنید.

چگونه فیس براش را تمیز کنیم؟

پاسخ به سوال فیس براش چیست، به همین جا ختم نمی‌شود. در واقع طرز استفاده درست از فیس براش بدون یادگیری شستشوی صحیح آن ممکن نیست. در اولین مرحله باید یاد بگیرید که چطور پس از هر بار استفاده از فیس براش آن را بشویید.

1.فیس براش را زیر شیر آب بگیرید:

   در این مرحله موهای فیس براش را زیر جریان آب بگیرید و با انگشتان‌تان، موها را حرکت دهید تا مطمئن شوید تمام مواد شوینده از بین موها پاک شده اند. اگر مواد آرایشی لابه لای موهای فیس براش گیر کرده‌اند، آن را با کمی صابون ملایم مایع یا شامپو بچه بشویید.

2.هفته‌ای یک بار آن را ضدعفونی کنید:

   مقداری ضدعفونی کننده الکلی در کاسه‌ای بریزید و فیس براش را در آن قرار دهید؛ به نحوی که سر براش کاملا با محلول در تماس باشد. صبر کنید یک دقیقه براش در این محصول شناور باشد و سپس بدون اینکه آن را بشویید، روی حوله‌ای قرار دهید تا خشک شود.

   این کار کمک می‌کند که همه باکتری‌ها و آلودگی‌های به دام افتاده در فیس براش از بین بروند. البته قبل از استفاده مجدد، حتما براش را خوب بشویید تا الکلی در آن باقی نماند.

3.درصورت استفاده روزانه، هر 3 ماه آن را تعویض کنید:

   معمولا روی فیس براش‌های برقی درج شده که با توجه به میزان استفاده، هر چند وقت یک بار باید آن را تعویض کرد. در صورتی که هر روز از فیس براش‌تان استفاده می‌کنید، بهتر است هر 3 ماه یک بار برس آن را تعویض کنید.

   اما اگر تنها یک یا دو بار در هفته از فیس براش استفاده می‌کنید، می‌توانید دیرتر برس جدیدی تهیه کنید. به هر حال بهترین کار، کمک گرفتن از دستورالعمل شرکت سازنده فیس براش است.

سخن آخر

استفاده از فیس براش یک تجربه بسیار جذاب است. این دستگاه به طور موثری به پاکسازی عمیق منافذ پوستی کمک می‌کند و احساسی از تازگی و نرمی به پوست می‌بخشد. من اغلب از فیس براش‌های سیلیکونی با روش لرزشی استفاده می‌کنم، زیرا این نوع براش با ماساژ دادن به پوست، به رطوبت رسانی بهتر و نرم شدن پوست کمک می‌کند.

اگر شما هم تجربه‌ای در این خصوص دارید یا نظری دارید، خوشحال می‌شویم آن را در بخش نظرات به اشتراک بگذارید. این می‌تواند به سایر افراد کمک کند تا از تجربه‌ها و نظرات شما استفاده کنند و بهترین انتخاب را برای خودشان داشته باشند. برای مشاهده مقالات بیشتر میتونید وبلاگ سارا میکاپ رو برسی کنید

سارا سراوانی
سارا سراوانی
مقالات: 4

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *